Πανελλαδικό 24ωρο λουκέτο στην εστίαση προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 στο πλαίσιο αντιδράσεων των εκπροσώπων του κλάδου στα νέα μέτρα που έχουν ήδη μπει σε εφαρμογή από το περασμένο Σάββατο και επικεντρώνονται σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.
Ήδη όπως μας λένε οι επιχειρηματίες του κλάδου, η κίνηση στα καφέ, εστιατόρια και στα μπαρ έχει σημειώσει ραγδαία πτώση, παρά το γεγονός πως ο καιρός ήταν σύμμαχος και επέτρεπε σε αρκετούς να καθίσουν στους εξωτερικούς χώρους που είναι μικτοί.
Και όπως όλοι καταλαβαίνεται η κατάσταση αναμένεται να χειροτερέψει μόλις πέσει η θερμοκρασία όπου θα είναι αδύνατο να πιει κανείς τον καφέ του ή να απολαύσει το γεύμα του σε εξωτερικό χώρο.
Οπότε μόλις δυσκολέψουν τα πράγματα θα πέσουν οι τζίροι και θα αρχίσουν τα προβλήματα
Και θα αυξηθούν τα χρέη..
Και τα ζόρια
Για αυτό και θα χρειαστεί η οικονομική στήριξη στις επιχειρήσεις εστίασης…