Πώς μπορείς άραγε να μην πετάξεις το ψωμί που αγόρασες από τον φούρνο και δεν το κατανάλωσες την ίδια ημέρα; Είναι άραγε εύκολο να του δώσεις τη φρεσκάδα και την χαμένη του νοστιμιά; Η απάντησή μας είναι ένα τεράστιο «ναι».
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ψήνοντάς στη φρυγανιέρα ή μετατρέποντάς το σε κρουτόν αλλά έχεις τη δυνατότητα να το απολαύσεις φρέσκο και λαχταριστό όπως το αγόρασες.
Πώς θα γίνει ολόφρεσκο το ψωμί σε 3 βήματα
Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.
Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.