Οι πολίτες σήμερα δεν αρκούνται σε φρούδες υποσχέσεις και μεγαλοστομίες. Δεν αρκούνται σε άλλη «μία από τα ίδια».
Θέλουν πρόγραμμα και πράξεις.
Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος, να είμαστε σε επαφή μαζί με τους συμπολίτες μας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό των Σερρών, ώστε να μάθουν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
Το ζήτημα για εμάς δεν είναι η «καρέκλα», αλλά το πώς η Ελλάδα θα γίνει ένα σύγχρονο βιώσιμο κράτος με διαφάνεια, αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Η επαφή μας με τους πολίτες μας δίνει επομένως τη δύναμη για να συνεχίσουμε και να καταφέρουμε να επιτύχουμε ένα ακόμη πιο ισχυρό ποσοστό, ένα ποσοστό που θα μας δώσει τη δυνατότητα να θέσουμε σε εφαρμογή ένα αξιοκρατικό πρόγραμμα, διαφάνειας και οικονομικής ανόδου για όλους τους πολίτες κι όχι ένα πρόγραμμα που κλείνει το μάτι στους λίγους και ισχυρούς.»
Τάδε έφη σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης, που θέλει να αυξήσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ σε όλο το νομό…
Οργώνει το νομό ο Μιχάλης Τζελέπης Για να κρατήσουμε τον πληθυσμό στα χωριά μας…