«Κάθε τι που έγινε με κόπο, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε».
Ο Πάνος Βλάχος μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών που κάλυψαν την πρεμιέρα της νέας σειράς «17 Κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια.
Ωστόσο, ο ηθοποιός ανέφερε στους δημοσιογράφους πως είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για εκείνον και ελπίζει να μη του τη «λερώσουν», όπως είδαμε στα πλάνα που πρoβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day.
Συγκεκριμένα, ο Πάνος Βλάχος, ανέφερε: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μη τη λερώσετε… Ελπίζω να μη τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη.
Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.
«Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα.
Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε.
Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε» τόνισε ο Πάνος Βλάχος.
Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Αλέξη Τσίπρα για γαμπρό μου»
Οι κυβερνοεπιθέσεις αυξήθηκαν κατά 7% στην Ελλάδα το 2023