«Έχω εμμονικούς θαυμαστές ακόμα και σήμερα» πρόσθεσε η πρώην παρουσιάστρια
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εθεάθη το βράδυ της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου σε έξοδο και προχώρησε σε μερικές τηλεοπτικές δηλώσεις, για τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν στην εκδήλωση.
Μιλώντας στο «Happy Day»απάντησε για τους εμμονικούς θαυμαστές που είχε κατά καιρού, ενώ περιέγραψε και τη στιγμή που κάποιος της έκλεψε το κινητό, αλλά τον κυνήγησε.
«Έχω εμμονικούς θαυμαστές ακόμα και σήμερα. Μπορεί να μου στέλνουν mail κάθε μέρα, με ωραίες ευχές.
Με παίρνουν με απόκρυψη. Μια φορά έχει συμβεί και κάτι έξω από το σπίτι μου, με περίμενε ένα άντρας.
Ήταν στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία και όλα καλά» είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, η πρώην παρουσιάστρια περιέγραψε τη στιγμή που την έκλεψαν το κινητό.
«Μου έχει συμβεί να μου κλέψουν το κινητό από το χέρι, κυνήγησα τον κλέφτη και για κακή του τύχη τον έπιασα. Ήμουν αθλήτρια της ταχύτητας.
Έβρεχε κιόλας εγώ φορούσα τακούνια, αλλά κατάφερα να τον πιάσω. Με το που τον πλησιάζω βγάζει μια σύριγγα, ίσως ήθελε να με φοβίσει. Εγώ πήρα το κινητό και έφυγα» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
«Πάρτε καλαθάκι αντί για καρότσι στο σούπερ μάρκετ» – Ο Πορτοσάλτε βρήκε λύση για την ακρίβεια
7 Χρυσά ο ΠΛΑΤΩΝ Σερρών για τα Προκριματικά των Πανελληνίων Αγώνων