Οι επισφαλείς διεθνείς συνθήκες και η αύξηση κόστους των πρώτων υλών, οι σημαντικές επενδύσεις, η εκτίναξη των εγχώριων πωλήσεων και των εξαγωγών το 2024, καθώς και τα νέα προϊόντα στην κατηγορία παγωτού της Κρι Κρι για το 2025, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο του ετήσιου Συνεδρίου Παγωτού της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025.

Σε αυτό έλαβαν μέρος, όπως κάθε χρόνο, συνεργάτες και αντιπρόσωποι της Κρι Κρι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για μία ακόμη χρονιά, η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία διατήρησε τη δεύτερη θέση σε πωλήσεις παγωτού σε όγκο στην ελληνική αγορά, ανάμεσα σε άλλες επώνυμες μάρκες*.
Για το 2025, η Κρι Κρι ανακοίνωσε μία σειρά από απολαυστικές και πρωτοποριακές προτάσεις στα κίτρινα ψυγεία.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής σειρά Master Rich, εμπλουτίζεται με το νέο ξυλάκι Master Rich Choco Caramel & Macadamia, σε έναν άκρως γευστικό συνδυασμό, με μεγάλα κομμάτια τόσο στο εσωτερικό όσο και στην επικάλυψη.
Επιπλέον, η Κρι Κρι σε συνέχεια του επιτυχημένου λανσαρίσματος του παγωτού Super Spoon, επεκτείνει το επώνυμο λειτουργικό παγωτό στην ελληνική αγορά, παρουσιάζοντας τον νέο κώνο Super Cone Peanut Butter Load.

Πέτυχε η φετινή Zootechnia – Ελεύθερο Βήμα Σερρών – Νέα για τις Σέρρες μέσα από το e-vima.gr