Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Βουβαλοτρόφων Ελλάδος, σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και επαγγελματίες του κλάδου, διοργάνωσε επιστημονική ημερίδα με θέμα: “Ποιοτικά χαρακτηριστικά βουβαλίσιου γάλακτος και κρέατος”.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο “Οικοπεριηγητής” στην Κερκίνη.
Στην ημερίδα συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες του αγροδιατροφικού τομέα, οι οποίοι ανέλυσαν τις ιδιαίτερες διατροφικές αξίες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων βουβαλιού.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της παραγωγής και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους παραγωγούς και την τοπική οικονομία, με την εκδήλωση να απευθύνθηκε σε παραγωγούς, επαγγελματίες του κλάδου, ερευνητές, αλλά και καταναλωτές που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα οφέλη των βουβαλίσιων προϊόντων.
Μπράβο στους διοργανωτές, που βλέπουν …μπροστά!
Όπως και τα προιόντα τους…
Στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αμφίπολης όχι από την Λαϊκή Συσπείρωση
12ος χορός των Ντόπιων Σερρών – «Να δω τα Σέρρας τα χωριά»
Τέλος τα μπλόκα για τους αγρότες σε όλη την χώρα