Μάρκος Μπόλαρης: O Καμμένος λέει …μπούρδες;
Ο κ. Καμμένος, στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξέφρασε κομματικές και προσωπικές απόψεις, δεν είναι αυτές οι απόψεις της χώρας, τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Θρησκευμάτων, o Σερραίος Μάρκος Μπόλαρης.
Άρα οι απόψεις της χώρας, εκφράζονται αρμοδίως από τον πρωθυπουργό ή από τον υπουργό Εξωτερικών και άρα ο Καμμένος λέει …μπούρδες;
Στην ουσία τώρα των δηλώσεων Καμμένου για τα Σκόπια, ο κ.Μπόλαρης υπερασπίστηκε την κυβέρνηση λέγοντας πως δεν έχει κανένα λόγο να λέμε άλλα και να κάνουμε άλλα.
Υπάρχει μια εκπεφρασμένη πολιτική, που έχει και την αποδοχή και τη στήριξη και της Ευρώπης και της περιοχής ευρύτερα γιατί κρίνεται ότι είναι μία πολιτική, η οποία συμβάλλει στη δημιουργία ενός πυλώνα σταθερότητας και ειρήνης, που τον έχει ανάγκη η περιοχή.