Για αλλή μία φόρα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών βρέθηκε στο Κλειδί, στη δομή προσφύγων με παιχνίδια, ρούχα για μικρούς και μεγάλους.
Προσφέροντας χέρι βοηθείας σε κολασμένους αυτής της γής που ζούν στο πουθενά μεσα στο λιοπύρι και στη σκόνη.
Ζητάμε να κλείσει αυτή η δομή,να μεταφερθούν οι άνθρωποι σε χώρο με καλύτερες συνθήκες ζωής κοντά σε κατοικημένη περιοχή.
Ο Ερυθρός Σταυρός με δράσεις του μαθαίνει στα μικρά παιδιά πως να πλένουν τα χέρια και να το απολαμβάνουν.
Μας ενημέρωσε πως έχουν μεγάλη ανάγκη απο καπέλα και αντηλιακές κρέμες, κυρίως για παιδιά.
Συμφωνήσαμε να μας στείλουν λίστα φαρμάκων.
Χρειάζονται αθλητικά παπούτσια για μεγάλους, παιχνίδια, ρούχα για παιδιά και γυναίκες οπως λέει ο ΔΟΜ, για τις αυξημένες ανάγκες ένδυσης και υπόδησης των 700 και πλέον ανθρωπων που βρίσκονται εκεί!
Λέμε θα επιστρέψουμε με πολλά απ’αυτά.
Ως τότε θα ζητάμε να βγαίνουν έξω περισσότεροι από το 2% που επιτρέπεται τωρα, ίσως με επίκληση την πανδημία ,μια φορά στις 50 μέρες δηλαδή.
Δεν υποχωρούμε από το αίτημα να καταργηθεί αυτός ο χώρος που ξεπαγιάζει το χειμώνα, πλημμυρίζει την άνοιξη και ψήνεται το καλοκαίρι!
Διαβάστε επίσης εδώ: