Κώστας Μπούμπας: Σχεδόν μετά από 2 μήνες μετά το κλείσιμο των Δικαστηρίων , τα οποία δεν έχουν επανέλθει ολοκληρωτικά σε κανονικότητα , οι Δικηγόροι αποτελούν έναν κλάδο ο οποίος δεν στηρίχθηκε με ουσιαστικό τρόπο εν μέσω της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης.
Το ποσό των 600 ευρώ ανά επαγγελματία, το οποίο δρομολογήθηκε προς τον κλάδο τους, δεν καλύπτει καμία βιοτική και οικονομική τους ανάγκη, καθώς, για περισσότερους από δύο μήνες, οι εν λόγω δεν έχουν εργαστεί.
Κώστας Μπούμπας: Η οικονομική ανεξαρτησία των λειτουργών της Δικαιοσύνης, όμως, αποτελεί εγγύηση της ορθά και αμερόληπτα λειτουργούσας Δικαιοσύνης, η οποία, είναι αναγκαία προϋπόθεση ενός κράτους Δικαίου.
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί :
Κώστας Μπούμπας: Προτίθεσθε να προβείτε στην καταβολή προς τους δικηγόρους ποσού 800€ για τον μήνα Μάϊο
Προτίθεσθε να προβείτε στην καταβολή προς τους δικηγόρους ποσού 800€ για τον μήνα Μάϊο, στα πλαίσια στήριξης του κλάδου τους, ως πληγέντων από τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, όπως εξήγγειλε άλλωστε και ο Πρωθυπουργός;
Διαβάστε επίσης για τον Κώστα Μπούμπα: