Φτιάξτε την αγαπημένη σας μακαρονάδα του κυνηγού με κοτόπουλο, μανιτάρια και ζυμαρικά!
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι.
- Κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια, τα βάζουμε στο τηγάνι και σοτάρουμε. Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και σοτάρουμε 15-20 λεπτά για να ψηθούν καλά και να καραμελώσουν.
- Αφαιρούμε τα λαχανικά σε ένα μπολ και τοποθετούμε το ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε 3-4 λεπτά να πάρει χρώμα.
- Μεταφέρουμε τα λαχανικά στο τηγάνι με το κοτόπουλο, προσθέτουμε το μπούκοβο, τη ντομάτα, 1 κουτάλα της σούπας από το νερό που βράζουν τα σπαγγέτι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά.
- Παράλληλα σε κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε αλάτι και τα σπαγγέτι. Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Μεταφέρουμε τα σπαγγέτι στο τηγάνι και σιγοβράζουμε για 1 λεπτό για να απορροφήσουν τη σάλτσα.
- Σερβίρουμε με τυρί light, βασιλικό, πιπέρι και ελαιόλαδο.
Συστατικά
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πορτοκαλί
- 200 γρ. μανιτάρια champignon
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 250 γρ. σπαγγέτι, high protein
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 400 γρ. ντομάτα, τριμμένη
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. τυρί light, τριμμένο
- βασιλικό
- πιπέρι
- ελαιόλαδο