01/03/2025
8.1 C
Serres

Θα εκπλαγείτε! Η καλύτερη μαρινάδα για όλα τα κρέατα

Καλό και κακό κρέας δεν υπάρχει. Ανάλογα με το είδος του μαγειρέματος υπάρχει το κατάλληλο και το ακατάλληλο κομμάτι.

Η τρυφερότητα του κρέατος σε συνδυασμό με την γευστικότητα είναι το πρώτο ζητούμενο.

Η γευστικότητα είναι κάτι που εξαρτάται από την φυσική και ποιοτική εκτροφή του ζώου ενώ η τρυφερότητα ποικίλει.

Όσο πιο λιπαρό είναι το κρέας τόσο πιο τρυφερό είναι.

Επίσης η τρυφερότητα του κρέατος είναι σχετική με την ηλικία του ζώου και με τη διαβίωση του, αν δηλαδή κινείται περισσότερο ή λιγότερο καθώς και το σίτεμα του κρέατος.


Ο συνδυασμός της τρυφερότητας και της γευστικότητας του κρέατος είναι το τέλειο.

Για να πετύχουμε ακόμα περισσότερη τρυφερότητα του κρέατος ιδιαίτερα στο άπαχο κρέας που γίνεται στεγνό με το ψήσιμο εμείς σας δίνουμε την καλύτερη μαρινάδα

Δείτε τον τρόπο που θα την φτιάξετε πολύ γρήγορα και εύκολα!!

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ακτινίδια.

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά, καθαρίζουμε την φλούδα τους και τα κόβουμε σε ροδέλες.

Σε ένα ταψάκι η πιρέξ στρώνουμε τα κρέας, από πάνω βάζουμε τις ροδέλες ακτινίδιου και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να καλυφτούν όλα τα κρέατα με το ακτινίδιο

BMW2grand coupe afoi ioannidi serres

Στη τελευταία στρώση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αν θέλουμε και τις φλούδες

Αφήνουμε στο ψυγείο το κρέας με τη μαρινάδα για 1 ώρα το πολύ!!!!!

Αφαιρούμε τα ακτινίδια και είναι έτυμα για ψήσιμο.

Σερβίρουμε το κτέας σε πιατέλα ρίχνοντας αλάτι και ρίγανη.

Μη βάλετε μαχαίρια στο τραπέζι, κόβονται με το πιρούνι.


Καλή σας όρεξη!!

Πηγή:fumara

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο μεγάλη επένδυση για τα αναψυκτικά ΝΕΚΤΑΡ

Μια σημαντική επένδυση που αναμένεται να ενισχύσει την τοπική οικονομία και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας δρομολογεί η σερραϊκή εταιρεία «Αδελφοί Γεωργίου Κουρτίδη Α.Ε.», γνωστή...

Κωνσταντίνος Δάγκος: 97η τελετή Όσκαρ την Κυριακή – Υποψηφιότητες και φαβορί 

Η τελετή απονομής των Όσκαρ του 2025 θα πραγματοποιηθεί τη νύχτα της Κυριακής 2 προς Δευτέρα 3 Μαρτίου.  https://www.youtube.com/watch?v=Nz7SLX5A4YY Η COSMOTE TV, αποτελώντας τον απόλυτο κινηματογραφικό...

Η ΠΚΜ επικεφαλής εταίρος στο έργο  “CCSI4CCSI”

Με βασικό στόχο την ενίσχυση της πολιτιστικής και δημιουργικής βιομηχανίας της περιοχής, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει ως επικεφαλής εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο “CCSI4CCSI-...

Σερρών Θεολόγος: Εὐλογημένη και σωτήρια Μεγάλη Τεσσαρακοστή

ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΧΗ  ΕΠΙ ΤΗ ΕΙΣΟΔΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΝ Πρός τούς εὐσεβεῖς χριστιανούς τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας από τον Μητροπολίτη Σερρών...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Ημερίδα στη Νιγρίτα “Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Γεωργία και τη Βιωσιμότητα”

Ημερίδα με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Γεωργία και τη Βιωσιμότητα» διοργανώνεται αύριο στη Νιγρίτα υπό την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Σερρών. Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος...

Από τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Βουβαλοτρόφων επιστημονική ημερίδα στην Κερκίνη

Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Βουβαλοτρόφων Ελλάδος, σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και επαγγελματίες του κλάδου, διοργάνωσε επιστημονική ημερίδα με θέμα: “Ποιοτικά χαρακτηριστικά βουβαλίσιου γάλακτος και κρέατος”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε...

Μάρκος Μπόλαρης: Φωνή Λαού , οργή Θεού !

Γράφει ο Μάρκος Μπόλαρης C’ est fini Ο λαός με την σοφία του διατύπωσε την ρήση Φωνή Λαού , οργή Θεού ! Οι σημερινές συγκεντρώσεις, σε μέγεθος συμμετοχής και...

Συνέχισε να διαβάζεις