Τα χρυσά κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής των Σερρών από τον Α.Σ. Αίολος Σερρών φιλοξένησε η εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ της OMIKRON TV.
Πρόκειται για την Σταυρούλα Τζίμα, την Ιωάννα Ζαγόρα και την Ευανθία Μαυρίδου αθλήτριες του Α.Σ Αίολος Σερρών που μαζί με την προπονήτριά τους Κική Πασχαλίδου κατέκτησαν μετάλλια στο διεθνές μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής ROYAL CROWN CUP.
«Συμμετείχαμε στο 7ο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής. Ήταν ένας σημαντικός αγώνας που είχε πολλές χώρες και του εξωτερικού αλλά και πολλούς συλλόγους από την Ελλάδα. Συμμετείχαν 45 σωματεία απ΄ όλη την Ελλάδα και 4 χώρες τους εξωτερικού δηλαδή από τη Βουλγαρία , την Εσθονία, τη Γεωργία και την Κύπρο. Γυρίσαμε με πολλά χαμόγελα και μετάλλια», δήλωσε η προπονήτρια του Α.Σ Αίολος Κική Πασχαλίδου.
Ενθουσιασμένα επέστρεψαν τα κορίτσια με τα χρυσά και το χάλκινο μετάλλιο.
Μάλιστα δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να κυνηγούν το καλύτερο και στους επόμενους αγώνες.

«Νιώθω πολύ περήφανη με το αποτέλεσμα, καταλάβαμε πως όλοι οι κόποι μας τόσο καιρό έχουν ανταμειφθεί και δικαιώθηκαν. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες όλες που κατακτήσαμε αυτή τη θέση. Δεν είναι τόσο εύκολο να το κατακτήσεις αυτό το μετάλλιο καθώς χρειάζεται πολλές ώρες προπόνηση την εβδομάδα 6 ώρες από την εβδομάδα περίπου 2,5 ώρες. Νιώθουμε πολύ περήφανες που φτάσαμε ως εδώ , σίγουρα θα συνεχίσουμε το ίδιο κι ακόμα πιο δυναμικά», είπε η Σταυρούλα Τζίμα.
«Είχα αφιερώσει προπονήσεις πολλές για να το καταφέρω αυτό και είμαι περήφανη. Είναι όλοι χαρούμενοι για μένα και περήφανοι και πιστεύω ότι μπορώ να καταφέρω και πολλά παραπάνω στη συνέχεια. Οι γονείς μου είναι πολύ χαρούμενοι και προσπαθούν να δώσουν το καλύτερο για μένα», δήλωσε η Ευανθία Μαυρίδου.
Για τη νίκη της όμως μίλησε και η «χρυσή» Ιωάννα Ζαγόρα, η οποία δεν θεωρεί ότι στερήθηκε κάτι και βάζει στόχο για τους επόμενους αγώνες.

«Ήταν λίγο δύσκολη η νίκη, αλλά όχι πάρα πολύ. Προσπάθησα να καταφέρω να βγω πρώτη και το κατάφερα. Στόχος στους επόμενους αγώνες να προσπαθήσω να ξαναβγώ σε άλλη μία θέση. Οι προπονήσεις ήταν καλές δεν έχασα κάτι».
Οι γονείς είναι περήφανοι και στηρίζουν τα παιδιά ενώ η προπονήτρια τόνισε ότι αυτό που θέλουν κυρίως είναι τα παιδιά να περνάνε καλά και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.
«Το αγωνιστικό τμήμα αποτελείται από 14 παιδάκια είναι παιδάκια που ασχολούνται κάποια χρόνια με το άθλημα , έχουμε και παιδάκια που ασχολούνται κάποια χρόνια μ αυτό, κάποια παιδιά που μπήκαν τώρα στο αγωνιστικό.
Στόχος μας είναι να είναι χαρούμενα, να περνάνε καλά και μέσα απ αυτό να βγάζουμε και διακρίσεις , να βάζουμε μικρούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε και να πηγαίνουμε σ άλλους πιο σημαντικούς. Βήμα βήμα τη φορά».
Ρεπορτάζ Αναστασία Κεχαγίδου
Η ΠΚΜ σε Μόναχο, Βουκουρέστι και Βελιγράδι
Νεκρός σε περιοχή των Σερρών εντοπίστηκε ο 77χρονος αγνοούμενος από την Καβάλα