Στην αναστολή της δια ζώσης εκπαίδευσης προχώρησε το Γ4 του 3ου Γενικού Λυκείου Σερρών, καθώς μαθητής του διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.
Πάντως από την επανέναρξη της δια ζώσης εκπαίδευσης την προηγούμενη εβδομάδα, ανέστειλαν τη λειτουργία τους και δύο τμήματα του 5ου Γενικού Λυκείου Σερρών, με το ποσοστό διασποράς του ιού στην μαθητική κοινότητα της Π.Ε. Σερρών να είναι αρκετά είναι περιορισμένο
Όσο για τους εμβολιασμούς πάνω από διακόσιοι εκπαιδευτικοί, που δήλωσαν συμμετοχή και από τις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης έχουν εμβολιαστεί, ενώ άνοιξε και η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών.
Ευτυχώς θα μου πείτε, γιατί στα Λύκεια όλης της χώρας που άρχισαν τα διαζώσης μαθήματα πριν 10 ημέρες σημειώνεται τσουνάμι αναστολής των δια ζώσης μαθημάτων καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείαςμέχρι το πρωί της Τρίτης, 20 Απριλίου, 160 σχολεία, τμήματα και σχολικές τάξεις ανέστειλαν τη λειτουργία τους, ενώ την Παρασκευή, 16 Απριλίου, ο αριθμός τους δεν ξεπερνούσε τα 79.
Μάλιστα σε 29 περιπτώσεις έχουν κλείσει ολόκληρα σχολεία, λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων.
Δυστυχώς!