Αναβλήθηκαν τα πανηγύρια σε Ηράκλεια, Αμμουδιά, Σκοτούσσα και Παλαιοκάστρο
Την αναβολή των εμποροπανηγύρεων Ηράκλειας, Αμμουδιάς, Σκοτούσσας, Παλαιοκάστρου, ανακοίνωσε δυστυχώς ο Δήμος Ηράκλειας.
«Ο Δήμος Ηράκλειας βρίσκεται στην ιδιαίτερη δύσκολη θέση να ανακοινώσει στους δημότες του, τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες που συμμετέχουν στις εμποροπανηγύρεις που διοργανώνει, ότι εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19 που ταλαιπωρεί από μήνες την χώρα μας, αυτές το 2020 δεν θα διοργανωθούν δηλαδή Ηράκλειας, Αμμουδιάς, Σκοτούσσας, Παλαιοκάστρου.
Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην αξία της ανθρώπινης ζωής συντασσόμαστε με τους κανόνες της Κεντρικής Διοίκησης προκειμένου να την διαφυλάξουμε και κατανοώντας πλήρως τα προβλήματα που δημιουργούνται στις δραστηριότητες και στην οικονομία όλων μας.
Ευχόμαστε και ευελπιστούμε σε μια γρήγορη ανάκαμψη των καθημερινών μας δραστηριοτήτων ώστε να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας» τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου Ηράκλειας.
Πράγμα που σημαίνει πως το φετινό καλοκαίρι θα μείνει …λειψό!
Χώρια που θα πέσει πείνα σε όλους τους «εμπόρους» που ξεπουλούσαν την πραμάτεια τους στο τέλος της σεζόν!

Δεν στάθηκε τυχερή όμως λόγω κορονοιού και η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2020.
Όπως έμαθα την έφαγε κι αυτή ο …κορονοιός
Σύμφωνα με τους διοργανωτές η τελευταία έξαρση των κρουσμάτων της πανδημίας, η απόφαση για απαγόρευση όρθιων και στις υπαίθριες εκθέσεις και η απόφαση (ΦΕΚ 3330/ 8-8-2020) για υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, σε όλη τη διάρκεια μιας πολιτιστικής εκδήλωσης, τους ανάγκασαν να ακυρώσουν για φέτος την Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2020.
Στην ανακοίνωσή τους ευχαριστούν πολύ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε για το Φεστιβάλ αλλά και τους εκθέτες μας, τους εθελοντές και τους χορηγούς

Ευχαριστούμε πολύ τους μουσικούς που θα συμμετείχαν στο φεστιβάλ για την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και ελπίζουνε η πανδημία αυτή να λήξει σύντομα ώστε να επιστρέψουν και πάλι στην σκηνή και να μας χαρίζουν υπέροχες μουσικές βραδιές.
Ευχαριστούνε όπως είναι φυσικό και το Υπουργείο Πολιτισμού για την έμπρακτη αναγνώριση του συλλόγου μας ως σημαντικού πολιτιστικού φορέα των Σερρών, θέτοντας τη ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ 2020 υπό την αιγίδα του.
Ευχαριστούμε τέλος και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την στήριξη καταλήγει η ανακοίνωση.