Η Κηφισιά πήρε παλικαρίσιο βαθμό από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κίτρινοι προηγήθηκαν με τον Μορόν στο 23ο λεπτό, όμως ο Οζέγκοβιτς με κεφαλιά έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους νεοφώτιστους.
Νέο κάζο για τον Άρη, αυτή τη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς η Κηφισιά έφυγε όρθια παίρνοντας ένα βαθμό χάρη στο 1-1.
Οι κίτρινοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μορόν στο 23′ και ο Οζέγκοβιτς στο 75′ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.
Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μπήκαν με διάθεση να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ και βρήκαν το γκολ στο 23ο λεπτό.
Ο Φεράρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σουλεϊμάνοβ με κεφαλιά πάσα έστρωσε στον Ισπανό φορ, ο οποίος με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Κηφισιά που έμεινε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 75′.
Ο Μασούρας με υπέροχη κούρσα και σέντρα από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι.
Εκεί ήταν ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία.
Ο Άρης με αυτό το βαθμό εξακολουθεί να παραμένει εκτός τροχιάς playoffs, έχοντας οκτώ βαθμούς, ενώ η Κηφισιά ανέβηκε στους έξι, προσπερνώντας (έστω και προσωρινά) τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Άρης είχε τα ηνία στο πρώτο μέρος
Ο Άρης μπήκε με διάθεση να πάρει την κατοχή της μπάλας, ενώ η Κηφισιά τον περίμενε πίσω από την μπάλα και έψαξε τις αντεπιθέσεις για να απειλήσει.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι στο ματς στο έκτο λεπτό. Ο Τετέι απέφυγε έναν αντίπαλο με ωραία ενέργεια και έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι.
Εκεί πετάχτηκε ο Οζέγκοβιτς όμως η σκαστή κεφαλιά ήταν αδύναμη και ο Κουέστα μπλόκαρε.
Οι κίτρινοι απείλησαν με το σουτ του Μενέντες στο οκτώ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πάρντο, όμως ο Φαμπιάνο το έκοψε στο 8′.
Έξι λεπτά ο Σουλεϊμάνοβ δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση, ωστόσο ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.
Ο Άρης βρήκε το γκολ με τον συνήθη ύποπτο, τον Λορέν Μορόν στο 23ο λεπτό και έπαιζε πιο απελευθερωμένα.
Η Κηφισιά προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως η προσπάθεια του Οζέγκοβιτς είχε απάντηση από τον Κουέστα.
Ο Φεράρι που ξεκίνησε το πρώτο γκολ απείλησε και με το κακό του πόδι (το δεξί) στο 28ο λεπτό με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Η τελευταία τελική του πρώτου μέρους ήταν το σουτ του Μενέντεθ, που δεν ανησύχησε τον Αναγνωστόπουλο στο 33′.
Η Κηφισιά έκανε το χτύπημα στο δεύτερο μέρος
Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά μπήκε καλύτεα στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησε το γκολ, καθώς ήταν πίσω στο σκορ.
Ο Άρης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 52′. Ο Λορέν Μορόν έφυγε από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς, έπειτα από υπέροχη μπαλιά του Φεράρι, όμως ο Αναγνωστόπουλος τον νίκησε με ωραία επέμβαση.
Η Κηφισιά έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης με τον Οζέγκοβιτς στο 63ο λεπτό.
Ο Μπράμπετς έκανε ολέθριο λάθος και ο Σέρβος μπήκε ανενόχλητος στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο το πλασέ του πέρασε άουτ.
Δύο λεπτά μετά απείλησε η Κηφισιά με τον Κάρλσνον Μόμπεργκ, έπειτα από ωραία αντεπίθεση, ωστόσο το πλασέ του πέρασε άουτ.
Η Κηφισιά βρήκε το γκολ που έψαξε με τον Οζέγκοβιτς στο 75′, έπειτα από υπέροχη σέντρα του Γιάννη Μασούρα.
Ο Άρης πίεσε για να βρει το γκολ της νίκης, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Άρης: Κουέστα, Μπράμπετς, Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (83′ Μοντόγια), Νταρίντα, Βεστράτε (83′ Ζαμόρα), Πάρδο (57′ Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοβ (57′ Μόμπεργκ Κάρλσον), Μενέντες (69′ Ντουκουρέ), Μορόν.
Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μποτία (84′ Κωνσταντακόπουλος), Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας (69′ Πέιος), Ίλιεφ (Μπιφούμα), Μασούρας, Τετέι, Αντερέγκεν (62′ Κρισιούμα), Οζέγκοβιτς (84′ Γκόμπελιτς).
41ο Σπάρταθλον: Ο Φώτης Ζησιμόπουλος νικητής, ο πρώτος που τερματίζει σε λιγότερες από 20 ώρες
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2: Το buzzer beater του Γερεμέγεφ έσβησε τη “ζωγραφιά” του Ζίβκοβιτς