Αναλυτικά παρουσιάζεται η επιστολή των δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών για την ημερομηνία διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου.
Κύριε Πρόεδρε
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων σας ενημερώνουμε, ότι θα απέχουμε από τις τρεις (3) ξεχωριστές συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών που θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα στις 29-12-2021 παραμονή Πρωτοχρονιάς για τους εξής λόγους:
Θεωρούμε απαράδεκτο γεγονός να συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο κορυφαία θέματα, όπως ο προϋπολογισμός, το τεχνικό πρόγραμμα και ο ισολογισμός του Δήμου και μάλιστα οι τρεις (3) αυτές ξεχωριστές συνεδριάσεις την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Σε αυτή την εορταστική περίοδο απουσιάζουν επίσης με άδεια αρκετοί δημοτικοί υπάλληλοι και αυτό έχει ως συνέπεια να μην υπάρχει η δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης για τα προαναφερόμενα σοβαρά θέματα από τις Υπηρεσίες του Δήμου Σερρών.