Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και αντιπρόσωπος της Ε.Σ.Ε.Ε παρευρέθηκε σε όλη τη διάρκεια του τριήμερου Συνεδρίου 27-29 Μαίου Future Of Retail 2022.
Συμμετείχαν 90 ομιλητές, περισσότεροι από 800 σύνεδροι και η έκθεση Innovation Lab.
Το πρώτο στοχευμένο συνέδριο που αφορά το λιανεμπόριο, τη μόδα και τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία.
Την επίσημη έναρξη του Συνεδρίου έκανε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνης Γεωργιάδης. Ομιλία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη κ του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη «Έξυπνες πόλεις και εμπόριο».
Κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών πραγματοποιήθηκε ομιλία του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια για το αποτύπωμα του τουρισμού στο λιανεμπόριο.
Ακολούθησε η ομιλία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα με αναφορές στη χρηματοδότηση του Εμπορίου και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
Φυσικά δεν έλειψαν οι τοποθετήσεις και συνομιλία του Διοικητή και του Υπουργού με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών & αντιπρόσωπο της Ε.Σ.Ε.Ε για θέματα που αφορούν το εμπόριο και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.
Κατά την Τρίτη ημέρα των εργασιών πραγματοποιήθηκε ο ισολογισμός-απολογισμός των πεπραγμένων της ΕΣΕΕ και ψηφοφορία.
Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε η καινοτόμος πρωτοβουλία της ΕΣΕΕ να οργανώσει στο πλαίσιο του Συνεδρίου την Έκθεση Τεχνολογίας για το Λιανεμπόριο <<Retail Innovation Lab>>,δίνοντας τη δυνατότητα στους συνέδρους να πλοηγηθούν και να ενημερωθούν για τις ψηφιακές τεχνολογίες.