Μέσα σε λίγες μέρες ένας άνδρας και ένας ενήλικος κατόρθωσαν να «εμπλουτίσουν» σημαντικά το ποινικό τους μητρώο διαπράττοντας σωρεία παράνομων πράξεων.
Αφαίρεσαν μία μοτοσικλέτα, διέρρηξαν κατάστημα αφαιρώντας προϊόντα, έκλεψαν παγκάρι εκκλησίας και έκλεψαν ένα αυτοκίνητο.
Το «νήμα» της παράνομης δραστηριότητάς τους άρχισε να ξετυλίγεται τις πρώτες βραδινές ώρες της περασμένης Δευτέρας, όταν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην πόλη των Σερρών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, σε συνεργασία με την Τροχαία για την κατοχή μία μοτοσικλέτας, η οποία εντοπίσθηκε στην κατοχή του ανήλικου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι ίδιοι δράστες είχαν διαρρήξει μεταξύ 3 και 7 Μαρτίου ένα κατάστημα αφαιρώντας διάφορα προϊόντα, δε δίστασαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από παγκάρια παρεκκλησίου, ενώ αφαίρεσαν και ένα όχημα το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Και φυσικά η δραστηριότητά τους έγινε ήδη αντικείμενο εργασίας της οικίας αστυνομικής διεύθυνσης, αλλά και της δικαστικής αρχής.
Για να μην πάμε αυθαίρετα και στις οικίες δικαστικές φυλακές…