Την προσεχή Πέμπτη θα γίνουν οι εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σερρών ”Εμ.Παπάς’ για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των Αντιπροσώπων στη ΔΟΕ.
Ένα Σωματείο, πραγματικά με κοινωνικό, μορφωτικό, πολιτισμικό, και αλληλέγγυο χαρακτήρα.
Μάλιστα ο κ.Στεφάνου έκανε και τον απολογισμό του ανακοινώνοντας:
1. Θέσπιση εργατολόγου για δωρεάν συνταξιοδοτική διερεύνηση των συναδέλφων
2. Θέσπιση νομικής υπεράσπισης με δωρεάν κάλυψη σε εργασιακά ζητήματα συναδέλφων
3. Δράσεις, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις( Μαθητόκοσμος, Επιτυχόντες μαθητές, Συνταξιούχους, Πολιτιστικές Προτάσεις, Συνδιοργάνωση Διεθνών επιστημονικών Συνεδρίων, Αποκριάτικο χορό παιδιών συναδέλφων).
4. Τράπεζα αίματος και στήριξη όλων των συναδέλφων με ζητήματα υγείας.
5.Ταμείο Αλληλοβοήθειας.
Ήμασταν λένε οι ίδιοι δίπλα σε κάθε Σχολείο και σε κάθε συνάδελφο με ενεργή και διεκδικητική παρουσία παρέμβασης και διεκδίκησης τόσο προς τον τοπική και όσο και την κεντρική εξουσία.
Ενωμένοι πετύχαμε πολλά χωρίς προσωπικές και παραταξιακές επιθέσεις λένε οι ίδιοι γιατί για μας αντίπαλος είναι οι αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της κάθε κυβέρνησης.
Μαζί θα προασπίσουμε το Δημόσιο Δωρεάν Σχολείο, τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και τα εργασιακά μας δικαιώματα.
Ζητούμε την μαζική συμμετοχή στις εκλογές και στις διαδικασίες και την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για να συνεχίσουμε με περισσότερη δύναμη και πίστη τον αγώνα που κάνουμε.
Συνεχίζουμε μαζί είναι επιλογή!