01/03/2025
12 C
Serres

FOODEXPO 2023: Χαμόγελα ικανοποίησης για τους Σερραίους επιχειρηματίες

Αν από την μία οι εκθέσεις αποτελούν έναν εξαίρετο τρόπο για να προβληθεί κάθε επιχείρηση τόσο σε υπάρχοντες όσο και σε και μελλοντικούς πελάτες και από την άλλη, αποτελούν πρόκληση καθώς οφείλουν να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Για αυτό και η φετινή σερραική συμμετοχή στην φετινή FOODEXPO με την σημαία του Επιμελητηρίου Σερρών, που αποτελούνταν από τις επιχειρήσεις

Βασάκη, Barat, Κτήμα Καραλή, Ελληνικός Καρπός, Μάννα γη, Σερραία, Mama serra,Tυρολέζα και Καπνικός Συνεταιρισμός Ν.Σερρών.

και προσέλκυσαν πλήθος επισκεπτών, αλλά είχαν με εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα αποδεικνύοντας την ποιοτική και δυναμική Σερραική παρουσία στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.


Από την άλλη η έκθεση αποτέλεσε πεδίο προώθησης και της δικής μας έκθεσης SEREXPO 2023, καθώς υπήρξε μια πλήρης ενημέρωση για τη μεγάλη διοργάνωση του Επιμελητηρίου μας προς τις ξένες επιχειρήσεις , έτσι ώστε και αυτές να μπορέσουν να συμμετέχουν

BMW2grand coupe afoi ioannidi serres

piskioulis-andreou

Σημαντικές γνωριμίες και συνεργασίες στην φετινή FOODEXPO 2023 για τις σερραϊκές επιχειρήσεις

Με χαμόγελα ικανοποίησης επέστρεψαν από τη FOODEXPO 2023 το Επιμελητήριο και οι Σερραϊκές επιχειρήσεις, που συμμετείχαν στη μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα ,στις 18-20 Μαρτίου.


Το Επιμελητήριο Σερρών, μετά και την περσινή πετυχημένη παρουσία του, συμμετείχε και φέτος στην μεγαλύτερη έκθεση της ΝΑ Ευρώπης στον κλάδο των τροφίμων και ποτών με δικό του Περίπτερο και με εννέα επιχειρήσεις που το εμπιστεύτηκαν για ακόμη μία φορά και έλαβαν μέρος μαζί του .

Πρόκειται για τις επιχειρήσεις Βασάκη, Barat, Κτήμα Καραλή, Ελληνικός Καρπός, Μάννα γη, Σερραία, Mama serra,Tυρολέζα και Καπνικός Συνεταιρισμός Ν.Σερρών.



Καθ ΄όλη τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης οι Σερραίοι επιχειρηματίες είχαν πολλές και σημαντικές B2B συναντήσεις, καθώς το ενδιαφέρον για τα μοναδικά προϊόντα των Σερρών ήταν πραγματικά πολύ αυξημένο.

voulgaridis-patsia

Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις κλείστηκαν συμφωνίες και μπήκαν οι βάσεις για την απαρχή σημαντικών συνεργασιών.


«Είμαστε περήφανοι που συμμετείχαμε στη FOODEXPO με ένα Περίπτερο που προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών και που όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τις Σερραϊκές επιχειρήσεις. Στόχος της συμμετοχής μας σε τέτοιες εκθέσεις είναι η εξωστρέφεια.

Θέλουμε όλος ο κόσμος να μάθει πόσα πολλά , ξεχωριστά και ποιοτικά προϊόντα διαθέτουμε ως Νομός και έτσι το επιχειρείν να ενισχυθεί σημαντικά.


Νομίζω πως αυτό το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό στη φετινή FOODEXPO,όπως άλλωστε μας λένε οι ίδιοι οι εκθέτες.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύθηκαν και συμμετείχαν στην έκθεση στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου και χαιρόμαστε που τους δώσαμε για ακόμη μία χρονιά το κίνητρο συμμετοχής, καλύπτοντας ως Επιμελητήριο το 60% του συνολικού κόστους.

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά και με κάθε ευκαιρία θα αποδεικνύουμε πως οι Σέρρες είναι τόπος να ζεις και να επιχειρείς», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.

bolaris-loverdos


Στην FOODEXPO 2023 συμμετείχαν επίσης ο Υπεύθυνος Εκθέσεων του Επιμελητηρίου Γιώργος Μήχος και το Μέλος του Δ.Σ. Διαλεχτή Παυλάκη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και τα μέλη της Διοίκησης επισκέφτηκαν και όλα τα υπόλοιπα περίπτερα των σερραϊκών επιχειρήσεων, που συμμετείχαν μεμονωμένα στην έκθεση, εξαίροντας την ποιοτική και δυναμική τους παρουσία.


Κατά τη διάρκεια της FOODEXPO o Αθανάσιος Μαλλιαράς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει επίσης με εκπροσώπους μεγάλων εταιριών αλλά και με πολλούς θεσμικούς φορείς για όλα όσα απασχολούν τις επιχειρήσεις, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους.


Επιπλέον, η έκθεση αποτέλεσε και πεδίο προώθησης της SEREXPO 2023, καθώς υπήρξε μια πλήρης ενημέρωση για τη μεγάλη διοργάνωση του Επιμελητηρίου Σερρών προς επιχειρήσεις εκτός νομού, που μπορούν να συμμετάσχουν.


Ιδιαίτερη στιγμή της έκθεσης ήταν το live Cooking με τον βραβευμένο σεφ Τάσο Τόλη, ο οποίος δημιούργησε μοναδικές συνταγές με βάση τα σερραϊκά προϊόντα, τονίζοντας την εξαιρετική τους ποιότητα.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς κάλεσε όλους να γνωρίσουν και να γευτούν το βουβαλίσιο κρέας, το ρύζι , τον ακανέ, το φυστικοβούτυρο, τα χειροποίητα μπισκότα, τους ξηρούς καρπούς, τα μπαχαρικά, τους χυμούς και τον κρόκο Σερρών, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για την μεγάλη ποικιλία των παραγόμενων σερραϊκών προϊόντων.

Επιμελητήριο Σερρών: Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η FOODEXPO 2023

Δήμος, Επιτροπή Ισότητας και Επιμελητήριο: Τίμησαν την ιστορία γυναικών των Σερρών

Ακολουθήστε το e-vima.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

 

Ζήτησαν οι Σερραίοι η Ελλάδα να γίνει επιτέλους ευρωπαϊκή χώρα

Στη δεύτερη επέτειο του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών οι Σερραίοι βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν την απαίτησή τους να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Οι Σερραίοι γέμισαν...

Ν. Κακλαμάνης: «Θέλω να αφήσω, με μια βαθιά υπόκλιση, μια τίμια υπόσχεση προς...

«Θέλω να αφήσω, με μια βαθιά υπόκλιση, μια τίμια υπόσχεση προς όλες τις οικογένειες των Τεμπών: Η Ελληνική Βουλή θα σταθεί στο ύψος των...

Αλήθεια, λογοδοσία και δικαιοσύνη ζήτησαν εμφατικά οι πολίτες από τις Σέρρες

Στη δεύτερη επέτειο του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών οι Σερραίοι αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν την απαίτησή...

Εορτή Αγίας Ευδοκίας σήμερα 1 Μαρτίου

Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις, Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης,Χαρίσα. Αγία Ευδοκία Η Αγία...

Διαβάστε επίσης

Δείτε επίσης.

 

Επιστρέφει στην Ελλάδα η χάλκινη κεφαλή γρύπα από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης 

Μισό αιώνα και κάτι χρόνια μετά, η χάλκινη κεφαλή γρύπα, ένα σπουδαίο αρχαιολογικό εύρημα, που εκτίθεται από το 1972 στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, επιστρέφει...

Π.Ε. Σερρών: Εκπαίδευση Άτυπων Φροντιστών στο πλαίσιο του έργου «Κλικ Ζωής»

Στο πλαίσιο του έργου «Κλικ Ζωής» και συγκεκριμένα της υπηρεσίας 24ωρης παρακολούθησης και τηλεφωνικής υποστήριξης με τη χρήση νέων τεχνολογιών,η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υλοποιεί...

Παύλος Γερουλάνος για το πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ: 180 σελίδες αποκάλυψης, μετά από 2 χρόνια συγκάληψης

Σε παρέμβασή του, στην Ολομέλειά της Βουλής, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών, ο Κοινοβουλευτικός...

Συνέχισε να διαβάζεις