Φτιάξτε μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για το πιο γνωστό μεξικάνικο πιάτο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε στο καυτό τηγάνι. Σοτάρουμε για 5-6 λεπτά για να χάσουν τον όγκο τους.
- Αφαιρούμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
- Στο μπολ με τα μανιτάρια βάζουμε τα φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, τις ελιές, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Σε άλλο μπολ βάζουμε το τσένταρ, τη γραβιέρα, τη φέτα σπασμένη με τα χέρια μας, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
- Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε 3 πίτες για σουβλάκι.
- Μοιράζουμε το μείγμα των μανιταριών στις πίτες, το μείγμα των τυριών πάνω από τα μανιτάρια και καλύπτουμε με τις άλλες τρεις πίτες.
- Ψήνουμε για 10 λεπτά.
- Πασπαλίζουμε με φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.
Συστατικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. μανιτάρια champignon
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
- 2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 γρ. τσένταρ, τριμμένο
- 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 100 γρ. φέτα
- 6 πίτες για σουβλάκι
Για το σερβίρισμα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι