Συνταγή για το διάσημο αμερικάνικο σάντουιτς με σιγομαγειρεμένο κιμά και φέτες τσένταρ! Ένα εύκολο σνακ!
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
- Ρίχνουμε τον κιμά και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και σοτάρουμε για ακόμα 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
- Προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μουστάρδα σε σκόνη, τη Worcestershire sauce, το θυμάρι, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
- Κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγοβράζουμε 20 λεπτά ανακατεύοντας ανά διαστήματα με μια κουτάλα.
- Κόβουμε τα ψωμάκια για σάντουιτς και τις φέτες τσένταρ στη μέση, μοιράζουμε τον κιμά στα ψωμάκια και απλώνουμε από πάνω το τσένταρ.
- Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι
- 20 γρ. ζάχαρη καστανή
- 30 γρ. σπιτική κέτσαπ
- 10 γρ. μουστάρδα, σε σκόνη
- 1 κ.σ. σάλτσα worcestershire
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο + έξτρα για το σερβίρισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 ψωμάκια για σάντουιτς
- 3 φέτες τσένταρ