Στις Σέρρες θα βρεθεί η Βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατίας Ραλλία Χρηστίδου την ερχόμενη Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025 στις 6:00 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του καφέ «ΜΑΚΑΝ», στον πεζόδρομο της Π. Τσαλδάρη.
Και αυτό γιατί η γραμματεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, οργανώνει συζήτηση για τη στεγαστική κρίση στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο της συζήτησης θα παρουσιασθεί η ολοκληρωμένη πρόταση στοχευμένων δράσεων του κόμματος που περιλαμβάνει συγκεκριμένα προγράμματα «κοινωνικής στέγης», προστασίας πρώτης κατοικίας και ρυθμιστικό πλαίσιο για τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων.
Όπως καταλαβαίνεται τη συζήτηση θα διευθύνει η ίδια η βουλεύτρια Ραλλία Χρηστίδου, που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και βρήκε καινούργια στέγη στο Κίνημα Δημοκρατίας, που πήρε το όνομά του από …δημοσκόπηση!
Συνεπώς όσοι πιστοί στο νέο κόμμα του Κασσελάκη…
Προσέλθετε!
Για τις θέσεις 9-14 και το ποιος θα υποβιβαστεί την Κυριακή ξεκινά το μίνι πρωτάθλημα
Έρχονται μέτρα για πυροπροστασία ακινήτων και καθαρισμό οικοπέδων 2025
Έλλειμα Ιατρών στο ΕΣΥ σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο