Με νούμερα που ουδείς έχει πετύχει μπήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο 600ο παιχνίδι του στο ΝΒΑ τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Στην ένατη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να σπάει φράγματα, να πετυχαίνει milestones και να κυνηγάει ακόμη υψηλότερες κορυφές. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/11) ο Greek Freak έφτασε τις 600 συμμετοχές στο ΝΒΑ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Σίξερς, στην οποία μπήκε με αριθμούς που δεν έχει γράψει άλλος στην ιστορία της Λίγκας.
Ο Γιάννης είχε 12592 πόντους, 5482 ριμπάουντ, 2692 ασίστ, 782 μπλοκ και 704 κλεψίματα στα 599 παιχνίδια που είχε αγωνιστεί, στατιστικά που δείχνουν τον πολύπλευρο αγωνιστικό χαρακτήρα του και το πόσο επιδραστικός είναι για τους Μιλγουόκι Μπακς.