Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» πως δεν έχει κάποια… ίντριγκα με κάποιον άλλο συμμετέχοντα του show, ωστόσο αν δεν του αρέσει κάτι θα το πει.
«Πέντε έξι άτομα δεν με χαιρέτησαν, αλλά εντάξει, κανένα πρόβλημα», είπε.
Ο Παντελής Τουτουντζής τραγούδησε μία χρυσή επιτυχία της Καίτης Γαρμπή, όμως φαίνεται πως δεν ενθουσίασε την Δέσποινα Βανδή. Όπως είπε ο ίδιος, η τραγουδίστρια και κριτής του show είχε φανταστεί κάπως διαφορετικά το styling.
Ο Γιώργος Βογιατζάκης διαφώνησε με τον Σταμάτη Φασουλή σχετικά με την ερμηνεία του με την Ναταλία Αργυράκη.
«Καλό θα είναι να υπάρχουν διαφωνίες. Έρχεσαι σε ρήξη με όσους ενδιαφέρονται για σένα. Εάν ήταν τραγουδίστρια η Ναταλία Αργυράκη θα ήταν ασυγχώρητο που έφυγε από τον ρυθμό, αλλά είναι διαγωνιζόμενη», δήλωσε, ενώ το παράπονο της Ναταλίας Αργυράκη ήταν πως θα ήθελε να ακούσει κάτι θετικό από την κριτική επιτροπή.
J2US – Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έξαλλος με όσα γράφονται για την απουσία του – «Μην με υποτιμάτε»