Εντυπωσιακή είσοδο έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.
Ο πρώην Bachelor ήταν σήμερα (24/9) καλεσμένος στη «Super Κατερίνα» και μπαίνοντας χάρισε ένα μπουκέτο με λουλούδια στην παρουσιάστρια, η οποία έμεινε άναυδη.
«Για μένα είναι τα λουλούδια; Μήπως έχεις συναισθήματα και για εμένα;», του είπε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ξεκαρδίζεται στα γέλια και να της απαντά πως φυσικά ήταν για εκείνη.
Η παρουσιάστρια στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Παναγιώτη Βασιλάκο και παραδέχτηκε ότι είναι πιο γλυκός από κοντά απ΄ότι στην τηλεόραση.
Ο Bachelor μιλώντας για το ριάλιτι και κάνοντας ειδική αναφορά στις κοπέλες που είχαν ακραίες αντιδράσεις σχολίασε: «Δεν με νευρίαζαν. Έβλεπα ότι ξεφεύγουν και χάνουν τον εαυτό τους. Όταν μου δινόταν η ευκαρία έπιανα τις κοπέλες και τις συμβούλευα».