Φτιάξτε αυτά το πανεύκολα ατομικά κέικ με την εξωτική γεύση της καρύδας, είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι.
Υλικά
Μερίδες: 4
200 γρ. κρέμα καρύδας
100 γρ. αραβοσιτέλαιο
100 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
λίγο βούτυρο και ινδική καρύδα για τη φόρμα
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα καρύδας, το αραβοσιτέλαιο και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε πολύ καλά προσθέτοντας το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Βήμα 2
Βουτυρώνουμε μία φόρμα της αρεσκείας μας, χωρητικότητας 1 λίτρου ή 4 ατομικές φόρμες και πασπαλίζουμε με την τριμμένη καρύδα.
Βήμα 3
Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε στους 160°C για 40΄. Προαιρετικά γαρνίρουμε με φλέικς καρύδας.
Το απίστευτο κόλπο για την τέλεια ομελέτα