Το Περίπτερο 17 της ΔΕΘ επέλεξαν τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ για την κεντρική προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη αντί του λιμανιού, λόγω του άστατου καιρού.
Η κεντρική συγκέντρωση λοιπόν δεν θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο , μιας και οι προβλέψεις για σήμερα μιλάνε για βροχή, οπότε ήταν λογικό να επαναπροσδιοριστεί ο χώρος.
Κλειστός λοιπόν, σε Περίπτερο της ΔΕΘ κι όχι στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», αλλά στο Περίπτερο επί της Εγνατίας, που είναι ένας μεγάλος μακρόστενος χώρος 3.635 τ.μ.
Τώρα πόσους χωράει;
Έχω την εντύπωση πως θα μας το πουν μετά τη συγκέντρωση, αλλά είμαι βέβαιος ότι με την κινητοποίηση που γίνεται θα δημιουργηθεί μπούγιο και η τηλεοπτική εικόνα θα είναι καλή.
Τόσα χρόνια εκλογές και συγκεντρώσεις όλοι έχουν μάθει πλέον να διαμορφώνουν και τις ίδιες τις εντυπώσεις…
Εδώ με διακόσια άτομα όλο κι όλο μας είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ πως υπήρχε συνωστισμός και μεγαλειώδης συγκέντρωση…
Με τρεις και τέσσερις χιλιάδες κόσμο δεν θα καταφέρουν να δείξουν μεγάλη την …συγκέντρωση;
Αμήχανος ο Μητσοτάκης για τις υποκλοπές Αμήχανος ο Τσίπρας για τις συντάξεις