Νέοι και μη συγκεντρώνονται σε γνωστό κλαμπ στην Αθήνα για να γιορτάσουν την τελευταία μερα της “ελευθερίας” τους και το δημοσιεύουν στα social media, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Από την Τρίτη (3/11) έρχονται τα νέα περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της εξάπλωσης της πανδημίας του δεύτερου κύματος του κορονοϊου.
Ένα από αυτά, είναι το κλείσιμο της εστίασης στις περιοχές που βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο (επίπεδο Β), όπως η βόρεια Ελλάδα και η Αθήνα. Και μπορεί το Σάββατο (31/10) να είχαμε αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στη χώρα και η κατάσταση να καθημερινά να δυσκολεύει, όμως είδαμε πως τα μαγαζιά το σαββατοκύριακο γέμισαν για τον… τελευταίο καφέ και ποτό σε κλαμπ πριν το μίνι lockdown.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από μεγάλο κλαμπ στην Αθήνα, όπου γέμισε από κόσμο, που δείχνει πως αδιαφορεί για την κατάσταση και πως δεν φοβάται τον κορονοϊό και πάνω από όλα δεν νοιάζονται για τον συνάνθρωπο και πάνω από όλα για τα μέλη της οικογένειάς τους.
Οι εικόνες που θα δείτε ανέβηκαν στο Instagram και φυσικά δεν είναι κάτι που συνέβη μόνο σε αυτό το μαγαζί, απλά είναι χαρακτηριστικό δείγμα της κατάστασης που επικράτησε της προηγούμενες δύο ημέρες.