Ο Δήμαρχος Βισαλτίας και πρόεδρος της ΔΕΥΒ Αθανάσιος Μασλαρινός όπως σας ενημερώσαμε χτες με ανακοίνωση του αναφέρει διάφορα οικονομικά στοιχεία και αποφάσεις της νέα διοίκησης Βισαλτίας όπως για παράδειγμα τη μισθοδοσία των μηνών
- προσωπικού και του Προέδρου της ΔΕΥΑΒ του για τον μήνα Σεπτέμβριο 2019 ήταν 43.713,00€
- προσωπικού και του Προέδρου της ΔΕΥΑΒ για τον μήνα Μάιο 2020 είναι 19.712,07€
Ο κ. Μασλαρινός έδωσε απάντηση στην κριτική που δέχθηκε από την αντιπολίτευση για την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης ο οποίος απέδειξε την τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η επιχείρηση.
Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του κ. Μασλαρινού για τη ΔΕΥΑΒ εδώ
Αλλά έπρεπε δήμαρχε να περάσουν εννέα μήνες για να δείτε την οικονομική κατάσταση της ΔΕΥΑΣ στην οποία είστε και πρόεδρος;
Θα συμφωνήσω πως από την στιγμή που παραλάβατε μια υπερχρεωμένη επιχείρηση η λήψη δανείου να μοιάζει ως μονόδρομος, αλλά γιατί δεν έγινε ένα δημοτικό συμβούλιο για να ενημερωθούν όλοι για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα;
Πάντως ήδη ο Τσερβίστας (Πρώην Πρόεδρος) με ανακοίνωσή του αναφέρει:
Επειδή… “η μισή αλήθεια, είναι χειρότερη από το ψέμα”
Τα τελευταία χρόνια οι διάφοροι επικοινωνιολόγοι, καθοδηγητές, πολιτικοί σύμβουλοι, ινστρούχτορες, γενικοί γραμματείς, ειδικοί συνεργάτες, παρατρεχάμενοι και λοιπά καλά παιδιά, έχουν ανακαλύψει και το χρησιμοποιούν αφειδώς, ότι το καλύτερο μέσο ενημέρωσης του λαού (δηλ. η προπαγάνδα), είναι η “μισή αλήθεια”.
Επειδή είναι προφανές, ότι η “μισή αλήθεια” δεν ισούται με μισό ψέμα, αλλά είναι πολλαπλά χειρότερη από αυτό, καλό θα είναι πριν χάψουμε μια είδηση, να είμαστε υποψιασμένοι, να τη διασταυρώνουμε και να την ψάχνουμε , γενικώς.
Οι μισές αλήθειες και τα μισά ψέματα στο αποκορύφωμά τους.
Γιατί το να μην μπορείς να δεις τις συνέπειες της πράξης σου, το να μην μπορείς να προβλέψεις το τι θα γίνει, δηλώνει βαθιά άγνοια των συνθηκών που επικρατούν γύρω σου και τεράστια ανικανότητα να ασκήσεις το έργο για το οποίο έχεις εκλεχθεί να κάνεις.
Δεν έχω σκοπό να γίνω η ΪΦΗΓΕΝΙΑ¨ προκειμένου η Δημοτική Αρχή να εξασφαλίσει την θετική ψήφο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και την συγκατάθεση των συμπολιτών μας στην λήψη του δανείου προκειμένου να κουκουλωθεί η ανυπαρξία και η ανευθυνότητα της Διοίκησης.
Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση των συμπολιτών μας για όλα τα πεπραγμένα μου ως Προέδρου της ΔΕΥΑΒ.
Άντε με το καλό να δούμε τι θα δούμε!