Είναι «ένας πολύ γλυκός και πολύ καθαρός άνθρωπος, ήπιων τόνων και πολύ πρόθυμος να συζητήσει» είπε ο Μίλτος Πασχαλίδης για τον Δημήτρη Κουτσούμπα.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 βρέθηκε τη νύχτα της Πέμπτης ο Μίλτος Πασχαλίδης.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής αφού τόνισε πως ψηφίζει ΚΚΕ αλλά διαφωνεί με την απόφαση του κόμματος να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, εξήγησε πως το φεστιβάλ της ΚΝΕ συγκεντρώνει κάθε χρόνο τόσες χιλιάδες ανθρώπους επειδή τα μέλη της νεολαίας γνωρίζουν πως να στήνουν μεγάλες διοργανώσεις, ενώ συμπλήρωσε πως αν ψήφιζαν ΚΚΕ όλοι αυτοί που πηγαίνουν στο φεστιβάλ για να διασκεδάσουν τότε το κόμμα του Περισσού θα ήταν… κυβέρνηση! Π
αράλληλα αναφέρθηκε και στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ τονίζοντας πως ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι «ένας πολύ γλυκός και πολύ καθαρός άνθρωπος, ήπιων τόνων και πολύ πρόθυμος να συζητήσει».
Η Αθηναΐς Νέγκα ρώτησε τον Μίλτο Πασχαλίδη για τη μουσική τραπ και εκείνος απάντησε πως: «Έχω αποφασίσει να κάνω κριτική μόνο σε ό,τι αγαπάω και με ενδιαφέρει.
Η τραπ δεν με ενδιαφέρει, δεν την αγαπάω και δεν μπορώ να κριτική. Είναι μια μουσική που σχετίζεται με τα ναρκωτικά, τα όπλα, την κακοποίηση των γυναικών. Υπάρχει γιατί υπάρχει γύρω μας» είπε και στην ερώτηση γιατί έχει οπαδούς απάντησε με ερώτηση:
«Γιατί υπήρχε η Χρυσή Αυγή και είχε οπαδούς; Υπάρχουν άνθρωποι που τα πιο ταπεινά και σκοτεινά τους ένστικτα θέλουν να τα εκτονώσουν κάπου. Πολύ ασχοληθήκαμε. Δεν έχω κάτι να κομίσω σε αυτή τη συζήτηση γιατί ούτε ακούω ούτε τους ξέρω τους ανθρώπους».
Άννα Πρέλεβιτς: Πλήρωσα και πήγα σε ιδιωτική παραλία για να μην με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου
Τη Παρασκευή στα Αστέρια εκδήλωση της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ για τα «Ελευθέρια Σερρών 2024»