Εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό
Ακόμη ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έζησε χθες τα ξημερώματα μία 33χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας 34χρονος άνδρας την ακολούθησε μέχρι την πολυκατοικία στην οποία εκείνη διέμενε, κατάφερε να εισέλθει και αποπειράθηκε να την βιάσει αφού πρώτα την χτύπησε.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας την έσερνε τραβώντας την από τα ρούχα και ξυλοκοπώντας την.
Σύμφωνα με το thestival.gr, η 33χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του παραλίγον βιαστή της και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή έσπευσαν άμεσα στο σημείο και λίγο αργότερα κατάφεραν να συλλάβουν τον 34χρονο δράστη.
Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 34χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης για τα αδικήματα που αφορούν σε βιασμό, ενδοοικογενειακή βία, απειλή και κλοπή.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, στο πλαίσιο περιπολίας τους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, ξημερώματα της 31-05-2024, αντιλήφθηκαν γυναίκα να αναζητά βοήθεια.
Κατά τη διερεύνηση του περιστατικού προέκυψε ότι λίγο πριν, 34χρονος αλλοδαπός την ακολούθησε εντός οικοδομής που διαμένει και με συνεχή χρήση σωματικής βίας την έσυρε τραβώντας της τα ρούχα.
Η παθούσα, η οποία είναι 33χρονη αλλοδαπή, κατάφερε να εξέλθει της πολυκατοικίας, ενώ οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν άμεσα τον δράστη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
Σοκ στην Σκιάθο: 35χρονος καυγάδισε με τον εργοδότη του και τον μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο
Απευθείας ανάθεση 58.000 € για την Ανακατασκευή οροφών Δημοτικού Σχολείου Προβατά Σερρών!