Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι στο Μακροχώρι του Δήμου Βέροιας, όπου μητέρα χτύπησε μέχρι θανάτου το -μόλις 6 μηνών- βρέφος της
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι στο Μακροχώρι του Δήμου Βέροιας, όπου μητέρα χτύπησε μέχρι θανάτου το -μόλις 6 μηνών- βρέφος της.
Πιο συγκεκριμένα, η 37χρονη στη Βέροια όρμησε στο -μόλις έξι μηνών- βρέφος της και το χτυπούσε ανελέητα μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία βγήκαν έξω και κάλεσαν σε βοήθεια τον παππού και τη γιαγιά, γονείς της μητέρας τους.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας “τι έκανες; τι έκανες;”, με την μητέρα να απαντά “δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ”.
Το βρέφος μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.
Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι η 37χρονη συλληφθείσα, η οποία απέκτησε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά από τον πρώτο της γάμο, είχε νοσηλευτεί με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ δεν είχε καθόλου επαφές με τον πατέρα του έξι μηνών αγοριού.
Το αpρωστημένο σχέδıο του συντρόφου της Γεωργίας – Όσα σκóπεuε να κάνει στην άτuχη 41χρονη
Σύγχρονη Μήδεια στην Ημαθία: 37χρονη μητέρα σκότωσε στο ξύλο το 6 μηνών βρέφος της