Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τον σύζυγό της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να μείνει εκείνη έγκυος.
Τι είπε για τη μητέρα της και τον πρόωρο χαμό του αδερφού της.
Η Πέννυ Μπαλτατζή, λίγο πριν ξεκινήσει τις live εμφανίσεις της στον «Σταυρό του Νότου Plus», μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον σύζυγό της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσουν τα δύο παιδιά τους, τη μητέρα της που ήταν ψυχικά ασθενής, αλλά και την πρόωρη και ξαφνική απώλεια του αδερφού της σε ηλικία 23 ετών.
«Ο σύζυγός μου δεν μου δείχνει ότι ζηλεύει, όταν το κάνει για λίγο εμένα μου αρέσει, είναι ωραίο. Είμαι καψούρα με τον σύζυγό μου πλέον σε ένα άλλο επίπεδο. Ο άντρας μου είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, αλλά είναι και το γκομενάκι μου», ανέφερε η Πέννυ Μπαλτατζή.
Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι την περίοδο που η ίδια δυσκολευόταν να μείνει έγκυος, εκείνος της είχε τονίσει πως θέλει να είναι μαζί της ασχέτως αν τελικά θα γίνουν γονείς ή όχι.
«Μετά τις αποβολές που βίωσα πέρασα κατάθλιψη, δεν ήταν εύκολο και σκέφτηκα “καλύτερα να σταματήσω εδώ”.
Έλεγα, μάλιστα, στον Χρήστο “τι θέλεις και κάθεσαι μαζί μου;”, αλλά εκείνος μου είπε ότι “εγώ θέλω να είμαι μαζί σου και να γεράσουμε μαζί είτε κάνουμε παιδί είτε όχι”».
«Όταν πέθανε η μαμά μου, ηρέμησα πολύ γιατί ελευθερώθηκε και έφυγε ένα βάρος.
Δύο μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας μου έμεινα έγκυος χωρίς καμία προσπάθεια και δεν το κατάλαβα.
Μετά το πρώτο μου παιδί έχασα άλλο ένα μωράκι πολύ σύντομα -δεν την κατάλαβα καλά καλά εκείνη την εγκυμοσύνη- και μετά ήρθε στον κόσμο η μπέμπα μου», συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια.
«Η μητέρα μου γινόταν επιθετική, τρώγαμε ξύλο, έχει κάνει ακραία πράγματα»
Στη συνέχεια η Πέννυ Μπαλτατζή αναφέρθηκε στη μητέρα της, η οποία ήταν ψυχικά ασθενής και δυσκολευόταν να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, όπως είπε, ενώ δεν έκρυψε ότι έδερνε τόσο εκείνη όσο και τον αδερφό της.
«Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια που η μητέρα μου ήταν ψυχικά ασθενής, κατάλαβα πως συμβαίνει κάτι περίεργο στο σπίτι μου.
Η μητέρα μου φώναζε και έκλαιγε, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί, δυσκολευόταν να μας μεγαλώσει πάρα πολύ.
Η μητέρα μου γινόταν επιθετική, τρώγαμε ξύλο, έχει κάνει ακραία πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια.
Τέλος, δεν έκρυψε πόσο την πόνεσε ο ξαφνικός χαμός του αδερφού της σε πολύ νεαρή ηλικία.
«Ο αδελφός μου έφυγε από τη ζωή όταν ήταν 23, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ποτέ δεν μπορείς να αποδεχτείς μια τέτοια κατάσταση.
Ο αδελφός μου που έφυγε από τη ζωή, ήταν ο καλύτερος μου φίλος και το μεγαλύτερο δώρο που μου είχαν κάνει οι γονείς μου», εξομολογήθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή.
«Χορεύει» η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος»,