Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων στέλνει Πυρά προς Μερετούδη, Καδή και Τερζή και δηλώνει πως “Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, αλλά τον προδότη κανείς”.
Ο κ. Μερετούδης έκανε επιτέλους και αυτός την πολιτική επιλογή του.
Επέλεξε τον συνδυασμό του κ. Χρυσάφη, μια πολιτική επιλογή στην οποία λογικά κατέληξε μετά την «μεγαλειώδη» συγκέντρωση του συνδυασμού του κ. Χρυσάφη
και την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη στο Σκούταρι, αλλά και τις ακόμα μεγαλύτερες πολιτικές και κομματικές εξαγγελίες, ακολουθώντας τον καλό του φίλο,
συγχωριανό και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Καδή, που αποχώρησε μια βδομάδα νωρίτερα από την Δημοτική Πρωτοβουλία.
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς;
To ότι πριν τρεις μήνες χειροκροτούσε με πάθος την ανακοίνωσή του συνδυασμού μας, από την πρώτη θέση μάλιστα, στην πρώτη συγκέντρωση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας;
Το ότι «δούλευε» μέχρι από πριν δέκα μέρες τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Πέτρο Αγγελίδη, δίνοντας μαζί του συνέντευξη και μάλιστα τρεις μέρες πριν την παραίτησή του, αντιγράφοντας κατά γράμμα τα τερτίπια και τα παιχνίδια της κεντρικής πολιτικής σκηνής;
Άραγε σαν «πονηροί» και οι δύο, μήπως επέλεξαν τον «έξυπνο» υποψήφιο στο Δήμο μας, μόνο δύο μήνες πριν τις εκλογές, απλά και μόνο για να μπορέσουν να εισπράξουν όσα γίνεται περισσότερα από τα χρήματα της αντιδημαρχίας τους;
Φυσικά και είναι δημοκρατική επιλογή και του κ. Μερετούδη, αλλά και του κ. Καδή , να επιλέξουν την όποια παράταξη θέλουν για να πολιτευτούν.
Και τουλάχιστον και οι δυο είχαν την ευθιξία της παραίτησης, οπότε το μόνο που δεν θα καταφέρουν είναι να υπερασπιστούν το έργο της σημερινής Δημοτικής αρχής με την οποία εξελέγησαν και φυσικά υπηρέτησαν.
Και όχι σαν τον κ. Τερζή που βρήκε επιτέλους τον νέο του «έρωτα» στο πρόσωπο του κ. Φωτιάδη,
που ήθελε «σώνει και καλά» και τον μισθό και την καρέκλα της Προεδρίας της ΚΕΔΗΣ και παράλληλα να αποφασίζει για λογαριασμό του αρχηγού της αντιπολίτευσης, για το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής!
Δηλαδή ο κ. Τερζής ήθελε να κάνει πράξη μια παγκόσμια πρωτοτυπία!
Aπό την μία να βρίσκεται στην θέση του Προέδρου και στην συμπολίτευση και παράλληλα και στην αντιπολίτευση, ψηφίζοντας και αποφασίζοντας σύμφωνα με τα θέλω του κ. Φωτιάδη, κόντρα στις επιλογές της δημοτικής αρχής με την οποία εξελέγη!
Ευτυχώς για τον ίδιο, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, κάνοντας το καθήκον του, καθώς ομόφωνα επέλεξε τον αντικαταστάτη του, επαναφέροντας την έννομη τάξη, την οποία ο ίδιος ήθελε να καταλύσει.
Σήμερα όλοι αυτοί, μαζί και χώρια, σαν άλλοι «εφιάλτες», θα ζητάνε την ψήφο των συνδημοτών μας, για ένα άλλο πρόγραμμα, διαφορετικό από αυτό που εξελέγησαν και υπηρέτησαν, για κάποια μια άλλη Δημοτική παράταξη,