Το Επιμελητήριο Σερρών προσκαλεί τις επιχειρήσεις- μέλη του, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής, να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση με την επωνυμία TUTTOFOOD, που θα διεξαχθεί στις 5-8 Μαΐου 2025 στο Μιλάνο.

Η Tuttofood , μια από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών, με περισσότερους από 3.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο και περίπου 83.000 επισκέπτες από 143 χώρες, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για την προώθηση προϊόντων, την αναζήτηση νέων αγορών και τη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών.
Η έκθεση το 2025 επικεντρώνεται στη βιωσιμότητα, προωθώντας λύσεις κυκλικής οικονομίας και καινοτομίες για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων.
Το Επιμελητήριο Σερρών προτίθεται να επιδοτήσει το 20% του συνολικού κόστους συμμετοχής των επιχειρήσεων.
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Σερρών για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής. Τ: 23210 99744 & 23210 99723 | E: eves@eves.gr.
