Φταίει ο Μωυσιάδης για το κολυμβητήριο!
Οπότε την «γλυτώνει» ο Αγγελίδης!
Για όλα είχε, έχει και θα έχει άποψη ο κ. Κοτρώνης λένε οι άσπονδοι φίλοι του στην Διάβαση Πεζών
Μας λέει λοιπόν τώρα ο κ. Κοτρώνης ότι μια ίδια περίπτωση με το δικό μας Κολυμβητήριο είναι αυτό της Λάρισας
Το Κολυμβητήριο της Λάρισας λοιπόν ξεκίνησε το 2002 προκειμένου να είναι έτοιμο την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Όμως σταμάτησε και μετά από πολλές περιπέτειες ολοκληρώθηκε φέτος, ενώ κόστισε 6 εκατ. ευρώ περίπου.
Το 2013 η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ζήτησε την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ώστε να χρηματοδοτηθεί και να ολοκληρωθεί. Έτσι το έργο έχει χρηματοδοτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την Περιφέρεια και παραδόθηκε στο Δήμο για να το λειτουργήσει.
Το Κολυμβητήριο Σερρών ήταν επίσης ένα έργο από το πρόγραμμα «Ελλάδα 2004» που τότε μάλιστα έφερε και τον τίτλο: «Μεγάλα έργα για το 2004 και για πάντα»!!!
Το κόστος για το δικό μας έργο υπολογίζεται περίπου στα ίδια επίπεδα.
Οπότε να πούμε τον Τζιτζικώστα να μας το κάνει να τελειώνουμε;
Και το φταίξιμο πάει στον Μωυσιάδη και «γλυτώνει» ο Αγγελίδης;
Λέω τώρα…