Έχεις λεμόνια; Φτιάξε την πιο γευστική και δροσερή σπιτική λεμονάδα μέσα σε λίγα λεπτά.
Συστατικά
φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
ζάχαρη (θα χρειαστείς την ίδια ποσότητα σε ποτήρια όσα είναι και ο χυμός λεμονιού)
ξύσμα από 1/2 λεμόνι για κάθε ποτήρι χυμό λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
Σουρώνεις προσεχτικά το χυμό λεμονιού και τον ρίχνεις σε μια μεγάλη γυάλινη κανάτα ή σε ένα μπολ
Προσθέτεις ισόποση ζάχαρη με τα ποτήρια του χυμού
Ρίχνεις το ξύσμα και ανακατεύεις πολύ καλά ώστε να διαλυθεί η ζάχαρη
Σκεπάζεις την κανάτα ή μεταφέρεις το χυμό από το μπολ στην κανάτα και την αφήνεις στην άκρη για 2-3 ώρες πριν σερβίρεις
Εναλλακτικά βάζεις την λεμονάδα στο ψυγείο.
Συνταγή για γλυκό του κουταλιού βύσσινο