Το Σάββατο το απόγευμα, έγινε στο κλειστό γήπεδο του Σιδηροκάστρου η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτική Αρχή του Δήμου Σιντικής, με επικεφαλής και Δήμαρχο τον κ. Γιώργο Τάτσιο.

Την τελετή τέλεσε όπως είθισται ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος και φυσικά ήταν άπαντες παρόντες.
Όσο για τον νέο δήμαρχο φάνηκε έτοιμος για την υλοποίηση των στόχων του που θα κινηθούν σε τρεις κατευθύνσεις.
Από την απασχόληση που έβαλε στην πρώτη θέση, μέχρι την ενέργεια και την ασφάλεια.
Η παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας , αλλά και η αξιοποίηση της γεωθερμίας βρίσκονται στην κορυφή της στόχευσης, αλλά και η κοινωνική πολιτική , που όπως είπε ο ίδιος θα οδηγήσει στην προσέλκυση νεαρών ζευγαριών να ζήσουν στον τόπο τους.
Ο Γιώργος Τάτσιος δεν ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους
Ο κ. Τάτσιος δεν ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους , αλλά δεσμεύτηκε να τους κάνει γνωστούς αυτή την εβδομάδα , ενώ το μόνο που γνωρίζουμε είναι ο αριθμός, που θα φτάσει στο όριο που επιτρέπει ο νόμος.
Πάντως φάνηκε ήδη πως νέος Γενικός Γραμματέας θα αναλάβει ο πρώην νομάρχης κ. Φωτιάδης, που αποφάσισε να μην κρεμάσει τα παπούτσια του και να γίνει από δήμαρχος…κλητήρας!

Ο κ. Τάτσιος, ζήτησε τη συναίνεση όλων των δημοτικών συμβούλων, για τις μελλοντικές αποφάσεις τόσο στη ενέργεια και τη γεωθερμία, αλλά και τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια που μπορούν να «ελαφρύνουν» τους λογαριασμούς του ρεύματος για την ίδια την κοινωνία….
Το κατά πόσο η ίδια η κυβέρνηση θα δώσει τέτοιες δυνατότητες στις δημοτικές αρχές ερευνάτε, ενώ κανείς δεν ξέρει που θα βρεθούν τα χρήματα για την κοινωνική πολιτική που θέλει να κάνει ο νέος δήμαρχος, έτσι ώστε όπως είπε ο ίδιος να μπορέσουν οι ευπαθείς ομάδες να «ανασάνουν» και να γίνει η Σιντική, ένας τόπος επιθυμητός και επιλογή για τα νέα ζευγάρια.
Τρισδιάστατη προβολική χαρτογράφηση στο Διοικητήριο από την Π.Ε Σερρών
Στα Μαθήματα Κλασσικής Παιδείας: Η παρακμή της Κλασσικής Ελλάδος και η κληρονομιά στην Ανθρωπότητα