Λαζάνια με πράσα, φρέσκο και καπνιστό σολομό
Αχ αυτά τα λαζάνια… Όπως και να τα φτιάξουμε είναι απολαυστικά.
Ο καπνιστός σολομός σε συνδυασμό με τα τυριά τους πάνε πολύ και θα...
Αλμυρές αυγόφετες με scrambled eggs και φέτα -Έτοιμες σε 10 λεπτά,...
Οι αυγόφετες είναι ένα από τα πιο λαχταριστά και εύκολα πιάτα.
Οι αυγόφετες είναι ένα από τα πιο εύκολα πιάτα, ιδανικά για σπιτικό brunch, και...
Συνταγή για spring rolls με κιμά
Σήμερα θα φτιάξεις μεν spring rolls.
Όχι παραδοσιακά, με λαχανικά μόνο αλλά χορταστικά και λαχταριστά με κιμά.
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα και 10 λεπτά
Συστατικά
1/2 πακέτο...
Το «μαγικό» συστατικό που απογειώνει τις κόκκινες σάλτσες και ξεχνάμε να...
Οι σάλτσες ντομάτας, είτε πρόκειται για μια σάλτσα μακαρονάδας ή τη σάλτσα του κοκκινιστού, μπορούν να έχουν το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα, αρκεί να προσθέσετε...
Ζυμαρικά φούρνου με κιμά -Σαν παστίτσιο, έτοιμο στο πι και φι
Τα ζυμαρικά συνδυασμένα με μία πηγή πρωτεΐνης είναι πάντα μια καλή ιδέα για ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.
Μια υπέροχη συνταγή παρακάτω.
Οι διαφορετικές εκδοχές και...
Τα δημοφιλή φαγητά που όλοι φτιάχνουν λάθος -Από την καρμπονάρα μέχρι...
Τα φαγητά δεν αποτελεί απλώς μια βιολογική ανάγκη για επιβίωση, αλλά και απόλαυση, σωματική, ψυχική καθώς και κοινωνική.
Τα παραδοσιακά φαγητά τα από όλο τον...
Εύκολη συνταγή για μπριάμ με πλούσια γεύση
Το μπριάμ είναι μια συνταγή εύκολη, ιδανική για κάθε εποχή.
Συνήθως το επιλέγουμε τα καλοκαίρια, αλλά μπορείς να το μαγειρέψεις και το φθινόπωρο. Το μπριάμ...
Τραγανές τηγανητές πατάτες σαν αυτές που τρώμε απ’έξω; Δείτε πώς!
Οι σπιτικές πατάτες είναι πάντα μια υγιεινότερη λύση από αυτές που αγοράζουμε απ’ έξω.
Ωστόσο, πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί δεν μπορούμε να τις κάνουμε τόσο...
Αχλάδια ποσέ με καρύδια
Ήρθε η ώρα να πάμε τα αγαπημένα μας αχλάδια σε άλλο επίπεδο χωρίς πολύ κόπο.
Τα φτιάχνουμε ποσέ, τα αρωματίζουμε με αστεροειδή γλυκάνισο και...
Πίτσα με αυγά μπένεντικτ
Όταν συνδυάζεις μια αφράτη, χειροποίητη πίτσα με σπέσιαλ αυγά και μια γευστικότατη σάλτσα, τότε δεν πρόκειται ούτε για πρόχειρο φαγητό, ούτε για brunch,
αλλά...
Η πιο εύκολη συνταγή για σπιτική κέτσαπ χωρίς ζάχαρη -Καλύτερη από...
Η κέτσαπ μπορεί να νοστιμίσει κάθε φαγητό ενώ παράλληλα είναι το πιο γευστικό ντιπ που μπορείτε να έχετε στο τραπέζι.
Λαχταριστή κέτσαπ με «γεμάτη»...
Παπαρδέλες με μπρόκολο και 4 τυριά
Τα ζυμαρικά δένουν με 4 τυριά και μπρόκολο και κάνουν ένα πιάτο άπαιχτο!
Συνολικός Χρόνος: 30'
Υλικά
500γρ. παπαρδέλες ή άλλα μακριά ζυμαρικά της επιλογής σας400γρ. μπρόκολο...
Σπιτική μαγιονέζα σε 2 λεπτά -Απόλαυση χωρίς συντηρητικά, με 5 μόνο...
Η μαγιονέζα μπορεί να συνοδεύσει τα κρέατα ή και τις πατάτες σε ένα οικογενειακό τραπέζι, και όταν είναι σπιτική, είναι, φυσικά, απείρως καλύτερη.
Μπορεί στο...
Η συνταγή για κυδωνόπαστο από τον Στέλιο Παρλιάρο
Το κυδώνι είναι στην καλύτερη εποχή του κι ο Στέλιος Παρλιάρος μας δίνει μια συνταγή για ένα αγαπημένο μας κέρασμα,
που θέλει όμως μια...
10+1 κανόνες για τέλεια αυγά
Έλληνες και ξένοι σεφ μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά τους για τα πιο επιτυχημένα αυγά στις μαγειρικές μας, γλυκές και αλμυρές.
Ένας γρίφος αν υπήρχε...
Ελαφρύ σοκολατένιο κέικ με γλάσο -Απόλαυση σε κάθε μπουκιά
Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας τότε ένα υγρό κέικ με γλάσο είναι η τέλεια επιλογή.
Ένα κέικ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της...
Σοκολατένιες κρέπες με σάλτσα μαρμελάδας
Θα γίνει “μάχη” στο τραπέζι για αυτές τις κρέπες, πιστέψτε μας…
Συνολικός Χρόνος: 40'
Υλικά
Για τις κρέπες
40γρ. σοκολάτα κουβερτούρα100γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 φλιτζάνι γάλα2...
Εύκολες μπάρες με γεμιστά μπισκότα
Σοκολατένιες μπάρες με τυρί κρέμα και γεμιστά μπισκότα σοκολάτας.
Ακαταμάχητες μπάρες-επιδόρπιο από τον Masterchef Λάμπρο Βακιάρο.
Συνολικός Χρόνος: 1:20'
Υλικά
26 μπισκότα γεμιστά με γεύση και γέμιση...
Κέικ για διαβητικούς με ανθότυρο, αμύγδαλα και lime
Με το lime να του προσδίδει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών και το ανθότυρο να του χαρίζει κρεμώδη υφή,
αυτό το λαχταριστό κέικ θα γίνει...
Μακαρονόπιτα στο τηγάνι με φέτα
Μακαρονόπιτα : Είναι ουσιαστικά μια αφράτη ομελέτα με μακαρόνια που περισσεύουν και τυριά. Το μυστικό της επιτυχίας; Η σωστή θερμοκρασία του τηγανιού.
Υλικά για τη...