Η τυρόπιτα ταψιού χωρίς φύλλο και αλεύρι, ίσως να είναι η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για τυρόπιτα που έχετε δοκιμάσει.
Ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας
Η τυρόπιτα αυτή είναι η ιδανική λύση για πρωινό, κολατσιό στο σχολείο και τη δουλειά, απογευματινό και βραδινό, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Υλικά συνταγής
- ½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό.
- ½ κιλό φέτα θρυμματισμένη.
- ½ κιλό κασέρι τριμμένο.
- 1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
- 2 αυγά.
- ½ κ.σ. μπέικινπάουντερ.
- 250γρ μαργαρίνη, λιωμένη.
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
-Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το γιαούρτι και τη μαργαρίνη και τα ανακατεύετε καλά με ένα αυγοδάρτη.
-Προσθέτετε σιγά – σιγά το αλεύρι, μέσα στο οποίο έχετε ανακατεύσει το μπέικινπάουντερ, και δουλεύετε το μείγμα με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ομογενοποιηθεί.
-Προσθέτετε την φέτα, το κασέρι, τον μαϊντανό και την πάπρικα και ανακατεύετε καλά.
-Βουτυρώνετε ελαφρά ένα μικρό ταψί ή μια μακρόστενη φόρμα και αδειάζετε το μείγμα. Ψήνετε την τυρόπιτα στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Αποσύρετε το ταψί από το φούρνο και αφήνετε την πίτα να κρυώσει.