Ο 45χρονος Αλβανός, πρώην σύντροφος της 43χρονης γυναίκας από την Ουκρανία, είναι αυτή τη στιγμή ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι.
Σε αυτό το στάδιο η Αστυνομία έχει συλλέξει όσα ευρήματα υπήρχαν στον τόπο του εγκλήματος και έχει περάσει σε αυτό της λήψης μαρτυρικών καταθέσεων από άτομα κοντά στην άτυχη γυναίκα από την Ουκρανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος πρώην σύντροφος της – ο οποίος είναι σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα – φέρεται να την είχε απειλήσει λόγω της απόφασης να χωρίσουν.
Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε ότι έχει συνάψει ερωτική σχέση με άλλον άνδρα -τον 42χρονο φαρμακοποιό εν προκειμένω- είχε εντείνει τις απειλές και φέρεται να την είχε χτυπήσει.
Η γυναίκα, πάντως, δεν είχε απευθυνθεί για βοήθεια στην ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από καταθέσεις ατόμων του περιβάλλοντος του θύματος.
Δεν πήγαν εκδρομή και έμειναν στο εξοχικό
Η 43χρονη γυναίκα από την Ουκρανία είχε συνάψει δεσμό με τον φαρμακοποιό πριν λίγες εβδομάδες.
Σχεδίαζαν να πάνε εκδρομή σε κοντινό προορισμό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να περάσουν το διήμερο στο εξοχικό σπίτι της στο Φλάμπουρο, κάτι που ενδεχομένως πυροδότησε τη ζήλια του πρώην συντρόφου της.